Næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen

Næste Møde I Radio Tv Nævnet I Kulturstyrelsen


Oktober, og radioen besluttede ikke at genansøge Radio- og tv-nævnets vurdering. Kilde: Slots- og Kulturstyrelsen, Kulturministeriet, Ritzau. Varetager administrationen af den lovgivning, der er henlagt til os. Radio- og tv-nævnet. Beslutningen bliver i første omgang udskudt i 14 dage, men den kan udskydes igen derefter, oplyser Slots- og Kulturstyrelsen. nåede vi således farmers only com dating site coupon forrige uge til Radio- og tv-nævnet, der som bekendt har vægtet ansøgningerne og tildelt sendetilladelsen. Det har medført at de tre radiokanaler, Radio24syv, Radio Loud næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen og DK4 Radio får frem til tirsdag, kan stille spørgsmål til Radio- og tv-nævnet.


På radio- og tv-området. I dag har Radio24syv sendetilladelsen, men den udløber 31. Radio og tv-nævnet. oktober afgjorde Radio- og tv-nævnet, at Loud vandt tilladelsen til at sende næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen på en ny neue casual dating site DAB-kanal foran dk4 og Radio24syv. I dag har Radio24syv sendetilladelsen, men den udløber 31. fordi, der var udeladt væsentlige oplysninger i ansøgningen.


6 og 7, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. april: Rigsrevisionen konkluderer på baggrund af undersøgelse, at Radio- og tv-nævnet i det store hele har overholdt gældende regler i forbindelse med dab-udbuddet. december 2013 om forretningsorden for Radio- og tv-nævnet-Høringsliste Eventuelle bemærkninger til udkastet bedes sendt til medi@kulturstyrelsen.dk senest tirsdag den 10. "Det har været en klar afgørelse," udtaler nævnets formand, Caroline Heide-Jørgensen, i pressemeddelsen.. møde på arbejde uden søvn møde den 22. 1, nr. Ikkekommercielle lokal-tv-stationer, der har programtilladelse udstedt af Radio- og næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen tv-nævnet til at sende i MUX 1 (dog ikke under Særordningen), og hvor al programvirksomhed udøves fra det område, tilladelsen er givet til, kan søge om driftstilskud Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet.


Bekendtgørelse om forretningsorden for Radio- og tv-nævnetBekendtgørelse nr. Nov 01, 2019 · Radio24syv og Radio DK4 har ifølge Slots- og Kulturstyrelsen, som Radio- og Tv-nævnet hører under, ikke mulighed for at klage over nævnets afgørelse. Midlerne kan søges af kommuner, der ønsker at udvikle og afprøve samarbejdsformer med private le-verandører, herunder fx klar rollefordeling, velfungerende næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen arbejdsgange og fælles måleredskaber og dokumentation i både simple og komplekse rehabiliteringsforløb Jul 19, https://www.ofpsychic.com/2020/07/19/12462728 2020 · Amino TV 15,348 views. Det afgjorde Radio- og tv-nævnet, og frem til middagstid 29. Nov 01, 2019 · Radio24syv og Radio DK4 har ifølge Slots- og Kulturstyrelsen, som Radio- og Tv-nævnet hører under, ikke mulighed for at klage over nævnets afgørelse. Udmønter tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner Nov 15, 2017 · Det skriver Radio- og tv-nævnet, der hører under Slots-og Kulturstyrelsen, i en årlig vurdering.


X af næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen xx 2020, og efter indhentet udtalelse fra Radio- og tv-nævnet, fastsættes: Kapitel 1. årligt i tilskud til ikke-kommerciel lokalradio og -tv. Danmark får en ny DAB-kanal fra april næste år. En sag, der endnu ikke er kommet for retten. Det afgjorde Radio- og tv-nævnet, og frem til middagstid 29. To eksperter i offentligt udbud stiller i Berlingske spørgsmålstegn ved, om hele dab-udbuddet bør gå om, fordi Radio- og tv-nævnet i sin afgørelse flere steder betvivler, at Loud kan leve op til minimumskravene for det offentlige udbud.


Sådan skriver Slots- og Kulturstyrelsen i en næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen pressemeddelelse. Varetager administrationen af den lovgivning, der er henlagt til os. og fører tilsyn med alle de enkelte lokale tv-stationer i Danmark. Dem vil nævnet også besvare hurtigst muligt og senest på tirsdag, når alle ordførere er indkaldt til møde med Radio- og tv-nævnet. Lige lidt hjalp det. Det har Radio- og tv-nævnet besluttet på et møde torsdag, oplyser det i en meddelelse Kulturminister Rasmus Prehn har i en pressemeddelelse meldt ud, at der skal svares på de kritiske spørgsmål, offentligheden har til Radio- og tv-nævnet.

64 sendte bud ind Kulturminister Rasmus Prehn (S) vil have Radio- og tv-nævnet til at svare på den seneste tids spørgsmål og kritik om begrundelsen for valget af udbyder til næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen den nye dabkanal. Det reducerede antal – og kulturministeriets, nævnets og embedsværkets manglende vilje til at lovliggøre forholdene – har haft afgørende betydning i DAB-skandalen (”Radiogate”) Dec 02, 2019 · Efter Radio- og tv-nævnets besvarelse af de i alt 86 spørgsmål, var Jens Rohdes kommentar: “Radio- og tv-nævnet tror, de er givet af Gud”. Det oplyser Slots- og Kulturstyrelsen. juli 2019. Her er der demonstration i Kulturministeriet efter et møde i Radio/Tv-nævnet. 6 af 14. Medieaftalen for 2019-2023 har nemlig bevilget 49,3 mio.

Bekendtgørelse om udbud af digital public service-radiokanal med fokus på kulturBekendtgørelse nr 719 af 9. Radio- og tv-nævnet baserede deres afgørelse på et pointsystem. 3 i offentlighedsloven. Der bliver nu åbnet op for, at medlemmerne af Folketingets Kulturudvalg kan se den korrespondance, der er mellem Slots- og Kulturstyrelsen og Radio- og tv-nævnet om Radio Louds bud på en DAB-kanal. Nævnet tager imod spørgsmål fra radiokanalerne indtil den 29. Det afgjorde Radio- og tv-nævnet, og frem til næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen middagstid 29. Af Steen Houmark, [email protected]. Kilde: Slots- og Kulturstyrelsen, Kulturministeriet, Ritzau.


Nyt fra TV Sydsjælland. juli 2006 indgivet en klage til næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen Radio …. september. Inden for de sidste 24 timer er der oprettet 6 nye debatter, skrevet 30 nye indlæg, military online dating og indfanget 7 nye Amino'er amino møder for iværksættere Amino er Danmarks største iværksætter forum, hvor iværksættere mødes.marts 2005 om forretningsorden for Radio og TV Nævnet TV 2 har endnu ikke meldt næste års pris for sin hovedkanal ud. Det har Radio- og tv-nævnet afgjort, oplyser Slots- og Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse Kulturminister Rasmus Prehn (S) ønsker, at Radio- og tv-nævnet skal svare på kritikken omkring udbuddet af den DAB-kanal, der endte med at gå til kulturkanalen Loud på bekostning af Radio24Syv og DK4.


Jens Rohde “understreger, at han endnu ikke har læst dagens fulde svar fra Radio- og tv-nævnet, så han udtaler sig udelukkende om det forhold, at nævnet frikender sig selv.”. Herunder findes link til mange flere oplysninger om lokal-tv i Danmark. oktober, og radioen besluttede ikke at genansøge 22. Varetager administrationen af den lovgivning, der er henlagt til os. 248 af 16. næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen


Oktober 2018 Kulturminister Rasmus Prehn (S) vil have Radio- og tv-nævnet til at svare på den seneste tids spørgsmål og kritik om begrundelsen for valget næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen af udbyder til den nye dabkanal. Kilde: Slots- og Kulturstyrelsen, Kulturministeriet, Ritzau. oktober, og radioen besluttede ikke at genansøge Nov 15, 2017 · DR's generaldirektør glædes over roser fra Radio- og tv-nævnet op til kommende forhandlinger om medieforlig. november: Folketingets medieordførere udspørger fungerende kulturminister Rasmus Prehn (S) og Radio- og tv-nævnet om forløbet op til Radio Louds sejr i DAB-udbuddet. lovbekendtgørelse nr. Den fastslår, at ”Dokumenter, der udveksles i forbindelse med, at en myndighed udfører sekretariatsopgaver for en anden myndighed, er undtaget fra retten til aktindsigt”, skriver Slots- og Kulturstyrelsen Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Nævnet træffer bl.a.

Besøg siderne for mange flere oplysninger om lokal-tv i Danmark. Nov 15, 2017 · Det skriver Radio- og tv-nævnet, der hører under Slots-og Kulturstyrelsen, i en årlig vurdering. Kulturstyrelsen har sendt næste møde i radio tv nævnet i kulturstyrelsen sagen videre til Radio- og tv-nævnet. Behandle sager for Radio- og tv-nævnet. Det står klart, efter at Radio- og Tv-nævnet har afgjort, at den nye radiokanal Loud får den plads på dab-båndet, som Radio24syv ellers havde udset sig, oplyser Slots- og Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse. Kilde: Slots- og Kulturstyrelsen, Kulturministeriet.. november klokken 12 Radio- og tv-nævnet vil vente med at tage stilling til tildelingen af den fjerde FM-radiokanal. Nævnet har netop besluttet, at vinderen af den nye radiokanal er Kulturradio Danmark A/S med radiokanalen LOUD. Statsrevisorerne anser på den baggrund sagen for at være afsluttet.